VOUCHER SLOVENIJA

O NAS

VOUCHER SLOVENIJA

vam ponuja najboljšo ponudbo za vaš turistični bon. Koncept VOUCHER SLOVENIJA je inovativen in svež pristop na področju slovenskega turizma. Ekipo sestavljajo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami v slovenskem turizmu. Pisana druščina strokovnjakov z izkušnjami v termalnem turizmu, hotelirstvu, gorskih centrih, javnih turističnih zavodih, razvojnih agencijah ter predvsem veliki poznavalci Slovenije (ekipa je dejansko iz vseh vetrov in pokriva celotno Slovenijo). Ekipi so se pridružili tudi strokovnjaki, ki beležijo številne nagrade iz področja inovativnih turističnih produktov, marketinga in prodaje.

Ekipa VOUCHER SLOVENIJA živi za slovenski turizem in v teh težkih trenutkih, ko se ves svet ter turizem toliko bolj sooča z veliko krizo smo staknili skupaj glave in slovenski turistični panogi ter domačemu gostu na enem mestu ponudili najboljšo ponudbo za njihov oddih ter posledično najboljši izkoristek turističnega bona, ki ga podarja država kot ukrep za izboljšanje turizma.

Domači gost je najboljši gost in tega se zavedajo vsi ponudniki, ki so del portala VOUCHER SLOVENIJA in prav zaradi tega vam na tem mestu ponujajo/mo najboljšo ponudbo.

Namen portala VOUCHER SLOVENIJA je predstavitev posameznih ponudnikov ter njihovih ponudb ter možnost direktnih rezervacij paketov/namestitev pri ponudniku. Direktno rezervacijo omogoča rezervacijski sistem PHOBS s katerim ekipa uspešno sodeluje že vrsto let.

Da je VOUCHER SLOVENIJA osvežitev na domačem turističnem trgu se boste zagotovo strinjali vsi, ki boste vaš dopust rezervirali s pomočjo portala. Država je omogočila vrednostni voucer za 200€ in 50€ mi pa vam za vašo rezervacijo dodamo dodaten vrednostni voucher, ki ga boste koristili pri ponudniku pri katerem boste rezervirali vaš dopust. To seveda še ni vse, kajti k projektu smo povabili tudi številne partnerje z dodatnimi ugodnostmi za vas, a naj v tem trenutku ostane še skrivnost…

Skupaj s portalom VOUCHER SLOVENIJA raziskujte našo domovino, kajti MOJA SLOVENIJA, ZDAJ JE ČAS!

 

Sledite nam: